Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studentenkamers Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Maak voor het vinden van geschikte studentenkamers in Nijmegen en omstreken gebruik van de expertise van onroerend goed specialist Wibeco Vastgoed. Wij verhuren kamers en appartementen voor studenten, maar ook voor kantoor- en opslagruimtes ben je bij ons aan het juiste adres. Gezien wij over jarenlange ervaring en gedegen kennis beschikken, kun je uitgaan van betrouwbare huur.

Bekijk aanbod

Bekijk het aanbod studentenkamers in studentenstad Nijmegen

Je gaat studeren in Nijmegen, maar je moet een eind reizen om op je bestemming te komen. Dan wil je natuurlijk op kamers en genieten van een onvergetelijke studententijd. Met een ruim aanbod aan studentenkamers in Nijmegen vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Een populaire locatie is het Albertinum Klooster. Dit prachtige, karakteristieke pand biedt woonruimte aan 200 studenten en is bovendien gemakkelijk aan te reizen. Ook bieden we op andere locaties in Nijmegen studentenkamers te huur aan.

Ook voor de huur van opslag- en kantoorruimten

Naast dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een studentenkamer, huur je bij ons ook opslag- en kantoorruimten. Je vindt bij Wibeco Vastgoed altijd waar je naar op zoek bent. Als je vragen hebt of meer informatie wilt neem je contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Studentenkamers NijmegenKantoorruimte te huur NijmegenStudenten appartement Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!