We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Appartement huren Arnhem

In Arnhem komen er in aanzienlijk tempo steeds meer woningen bij. Behalve in bestaande woningen wordt ook in nieuwbouw geïnvesteerd en worden kantoorpanden steeds vaker veranderd in woonruimte. De interesse in Arnhem neemt toe. Niet verwonderlijk, want de stad heeft een levendig cultureel klimaat en een veelzijdige arbeidsmarkt. Bovendien trekt het ruime onderwijsaanbod ook steeds meer studenten naar de stad. De Groene Stad aan de Rijn, die zelfs al eens verkozen werd tot de groenste stad van Europa, heeft het allemaal in huis.

Behalve het veelzijdige karakter van de stad zijn het ook de relatief aantrekkelijkere woonprijzen die velen nog een extra duwtje in de rug geven. Voor het geld waarmee je in onze hoofdstad een kleine kamer huurt, heb je in Arnhem al gauw een studio of appartement. Wibeco is de grootste particuliere aanbieder van huurappartementen in Arnhem.

 

Waar wil jij een appartement huren in Arnhem?

Zoals we al zeiden: Arnhem heeft het allemaal in huis. De stad wordt gekenmerkt door een rijke historie, een bruisend cultureel karakter en zijn vele faciliteiten. Deze bevinden zich overigens allemaal op fietsafstand van elkaar. In het centrum kun je zelfs alles lopend af. De stad telt talrijke winkels, restaurant en uitgaansmogelijkheden, maar ook bezienswaardigheden als het Openlucht Museum en dierentuin Burgers’ Zoo. Bovendien maak je vanuit Arnhem eenvoudig uitstapjes naar nabijgelegen steden als Nijmegen, Ede of Wageningen en ligt ook Duitsland binnen handbereik. Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de Betuwe of de Veluwe.

Arnhem wordt opgedeeld in Arnhem-Centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid, die gezamenlijk meer dan twintig wijken en ruim tachtig buurten tellen. Elke wijk heeft zo zijn eigen karakter. Geliefd zijn natuurlijk het Modekwartier in de wijk Klarendaal, de Korenmarkt in het centrum en de wijk Spijkerkwartier. Ook de van oorsprong typische arbeidersmarkt Sint Marten wekt dankzij zijn knusse uitstraling en talrijke winkels en horecagelegenheden steeds meer interesse, vooral onder jongvolwassenen. In Schaarsbergen huur je precies tussen de stad en de Veluwse natuurgebieden, terwijl je rondom de Velperweg en in Presikshaaf veel nieuwbouw treft. Voor ieder wat wils dus!

 

Actueel aanbod appartementen in Arnhem

Benieuwd naar de appartementen in Arnhem die op dit moment te huur zijn? Door het ruime en gevarieerde aanbod zie je soms haast door de bomen het bos niet meer. Inzicht in het actuele aanbod verkrijg je dankzij Wibeco. De grootste particuliere verhuurder is er voor iedereen die geïnteresseerd is in het wonen in deze stad. Of je nu een student of starter bent of op zoek bent naar een geschikte woning voor jou en je gezin. Elke doelgroep vindt hier zijn ideale appartement. Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van appartementen in Arnhem.

Een appartement huren in Arnhem kan in haast elke denkbare stijl. Zo kun je een appartement huren in een van de knusse wijken in of rondom het centrum van de stad, een appartement huren in een van de vele monumentale gebouwen die de stad rijk is, of kiezen voor het comfort en de luxe van de appartementen in een van de nieuwbouwwijken. Op onze website vind je het complete overzicht.

Beschikbare appartementen in Arnhem

Wil jij een appartement huren in Arnhem?

Wibeco staat voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige huisvesting. Ben je benieuwd naar wat Wibeco Vastgoed als grootste particuliere verhuurder binnen Arnhem jou te bieden heeft? Schrijf je dan in. Dat proces duurt niet meer dan enkele minuten. Ben je eenmaal ingeschreven, dan kun je met behulp van de handige filters op zoek naar mogelijkheden om een appartement te huren in Arnhem. Indien gewenst, kun je jezelf per Whatsapp, sms of e-mail op de hoogte laten houden van vrijgekomen appartementen die aan jouw wensen en eisen voldoen.

 

Vind jouw ideale appartement bij Wibeco

Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven via de website en reageren op het ideale appartement waar jij naar op zoek bent. Wie weet pak jij binnenkort je spullen en verhuis jij naar het perfecte woonruimte. Voor vragen over te huur aangeboden appartementen in Arnhem bel je naar (+31) (0)24 3773 495.

 

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!