We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfsruimte huren Veenendaal

Vaak starten kleine ondernemers hun onderneming vanuit huis. Wellicht herken je dit bij jezelf ook. Toch kan het interessant zijn om, wanneer jouw onderneming groeit, te gaan kijken naar een eigen bedrijfsruimte. Het geeft vaak een positieve boost aan jouw professionele uitstraling en helpt privé en zaken gescheiden te houden. Al onze aangeboden bedrijfsruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Dit is fijn als je vaak klanten of andere zakelijke partners binnen jouw bedrijf wilt ontmoeten.

Er wordt vaak meerdere keren nagedacht wanneer een ondernemer interesse heeft om ergens een bedrijfspand te huren. Ze zijn vaak bang voor eventuele hoge kosten die om de hoek komen kijken. Je zult waarschijnlijk wat gek opkijken als wij jou vertellen dat een bedrijfsruimte huren voordeliger is dan vaak gedacht wordt. Vooral als je het vergelijkt met de koop van een bedrijfspand. Hieraan zit zelfs ook nog een extra risico in tijden van onverhoopte economische tegenspoed. Het huren van een ruimte is flexibeler en geeft meer keuzemogelijkheden.

 

Waarom een bedrijfsruimte huren bij Wibeco?

Wibeco verhuurt en beheert al meer dan vijftig jaar vastgoed. Jij als ondernemer profiteert bij ons dus van ruime kennis en ervaring. Daarnaast betekent dit ook een zeer breed aanbod, zodat ondernemers altijd precies dát bedrijfspand vinden dat volledig aansluit op hun wensen, behoeftes en eisen. Met ruim 32.000 arbeidsplaatsen is Veenendaal een interessante stad voor ondernemers. Veenendaal heeft een gevarieerd bedrijfsleven en bevindt zich op een gunstige locatie in het midden van Nederland. Met een actieve bedrijvenkring is Veenendaal een erg interessante locatie om jouw bedrijf te vestigen.

Veenendaal is daarnaast ook nog erg makkelijk te bereiken. Met meerdere treinstations en door de gunstige ligging aan de A12 wordt het jou, jouw klanten en zakelijke partners gemakkelijk gemaakt om jouw bedrijf te bezoeken. Al jouw afspraken zullen vanaf nu probleemloos in jouw bedrijfsruimte plaatsvinden wanneer je via Wibeco een bedrijfspand in Veenendaal huurt.

 

Actueel aanbod bedrijfsruimtes in Veenendaal

Ben je als ondernemer op zoek naar jouw nieuwe bedrijfsruimte? Wibeco kan je daar zeker verder mee helpen. Wij bieden namelijk bedrijfspanden aan door de hele stad én net daarbuiten. Geef je jouw voorkeur aan een bedrijfspand op een bedrijventerrein in of rond Veenendaal? Dan huur je vaak een unit. In zo’n unit maak je gebruik van een representatieve gezamenlijke ingang en deel je de sanitaire faciliteiten. Het voordeel van zo’n bedrijfsruimte is dat er altijd voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Liever geen pand op een bedrijventerrein? Ook dat is bij Wibeco geen probleem. Wij helpen je graag jouw ideale bedrijfsruimte te vinden. De locatie speelt hierin zeker een belangrijke rol. Naast bedrijventerreinen, bieden wij ook andere plekken aan waar je een ruimte kunt huren. Dit zijn vaak panden in wijken waar zowel wordt gewoond als wordt gewerkt. Ook bieden wij soms bijzondere bedrijfspanden aan. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een kantoorruimte in een oud klooster.

Ons actuele aanbod aan bedrijfsruimtes in Veenendaal is op onze website terug te vinden. In dit aanbod kun je kijken naar duidelijke foto’s, naar de prijs en naar een gedetailleerde beschrijving. Zo maakt Wibeco het voor jou makkelijker om jouw ideale bedrijfsruimte te vinden.

Beschikbare bedrijfsruimtes in Veenendaal

Wil jij een bedrijfsruimte huren in Veenendaal?

Mocht je als ondernemer het al helemaal zien zitten om een bedrijfsruimte te huren in of rondom de stad Veenendaal, houd dan ons actuele aanbod goed in de gaten. Door het gebruik van de filters op de website van Wibeco Vastgoed kun je al het aanbod filteren om zo sneller een voor jou geschikte bedrijfsruimte te vinden. Ook is het mogelijk een alert in te stellen om op de hoogte te blijven van ons recente aanbod.

 

Vind jouw bedrijfsruimte bij Wibeco

Blijft het lastig om een geschikte ruimte voor jouw onderneming te vinden? Dan helpen wij je graag verder. Inschrijven gaat snel en eenvoudig via onze website. Reageer vervolgens op het bedrijfspand waar jij interesse in hebt. Neem voor vragen of extra informatie contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

 

Ook interessant:
Kantoorruimte huren VeenendaalBedrijfspand huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!