We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studenten appartement Arnhem

Ben jij student in Arnhem of begin je binnenkort aan deze uitdagende fase? Bij een leven als student in deze stad hoort natuurlijk ook de juiste huisvesting. Verreweg de meesten kiezen voor het wonen op kamers, maar heb jij meer behoefte aan privacy en zie je het niet zitten om ruimtes als een keuken of een badkamer met anderen te delen? Gelukkig bestaan er ook voor jou als student meer dan genoeg mogelijkheden om écht zelfstandig te wonen. Bij Wibeco vind je een ruim aanbod aan studenten appartementen in Arnhem, zodat je altijd wel iets vindt wat bij jou past.

Een appartement kan een studio zijn, maar nog vaker betreft het een woonruimte die in elk geval over één aparte slaapkamer beschikt. Meestal kun je ook op een balkon rekenen. Je kunt een appartement in je eentje huren, maar deze natuurlijk ook delen met een of meer vrienden. Bij de grootste particuliere verhuurder van de stad is er genoeg te kiezen!

 

Waar wil je een studenten appartement huren?

Arnhem is een studentenstad in opkomst en een woonplaats met veel verschillende gezichten. Je zult er dus niet snel uitgekeken zijn. Arnhem is de stad van kunst en creativiteit, wat je terugziet in onder andere de hippe conceptstores in het Modekwartier. Een gezellige buurt waar vooral veel studenten wonen die aan de Hogeschool voor de Kunsten studeren. Ook het Spijkerkwartier is een prettige wijk waar zich veel studenten huisvesten. Ze wonen er tussen tal van bewoners die zich vooral bezighouden met beroepen die te maken hebben met kunst, groen en gezondheid.

En zoek je naar een studenten appartement in Arnhem in het kloppende hart van de stad? Dan ga je op zoek naar appartementen rond de Korenmarkt in het centrum. Aan winkel- en uitgaansmogelijkheden heb je daar geen enkel gebrek. Waar je ook neerstrijkt, in Arnhem is het altijd genieten. En wil je de drukte van de stad eens inruilen voor iets heel anders? Binnen afzienbare tijd sta je binnen de weelderig groene buitenplaatsen rond Arnhem en de prachtige Veluwezoom. Dé plek om even helemaal te ontspannen tijdens een drukke tentamenperiode!

 

Ruim aanbod aan studenten appartementen in Arnhem

Of je nu een Nederlandse of buitenlandse student bent, gedurende je hele studentencarrière in Arnhem wilt wonen of er alleen voor een minor of master neerstrijkt, Wibeco is er voor iedereen. Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van studenten appartementen in Arnhem. Ook als je met spoed op zoek bent naar een studenten appartement in Arnhem of juist bent afgestudeerd en toe bent aan een nieuwe stap. Het vinden van jouw eigen, vertrouwde plek in deze gemoedelijke stad begint met een bezoek aan de website van Wibeco.

Wibeco verhuurt tal van studenten kamers en appartementen in Arnhem en omgeving en mag zich al jaren een gevestigde naam op dit gebied noemen. Online vind je het complete en meest actuele aanbod, voorzien van duidelijke beschrijvingen en foto’s. Een deel ervan is gemeubileerd.

Beschikbare appartementen in Arnhem

Zoek jij een studenten appartement in Arnhem?

Ben jij op zoek naar een studenten appartement in deze Rijnstad? Schrijf je dan nu in bij Wibeco. Dit duurt niet meer dan enkele minuten. Vervolgens kun je op de website appartementen bekijken die aan jouw wensen en vereisten voldoen. Door gebruik te maken van de filters op onze website vind je snel wat je zoekt.

Je kunt er ook voor kiezen om per WhatsApp, e-mail of sms alerts te ontvangen wanneer er studenten appartementen vrijkomen die aan jouw wensen voldoen. Zo kun je er zeker van zijn dat geen enkel buitenkansje aan jouw aandacht ontsnapt. Op Wibeco.nl vind je alles wat je nodig hebt om eenvoudig en snel een appartement in Arnhem te vinden die bij jou past.

 

Eenvoudig inschrijven voor een appartement

Voordat je start met het zoeken van een studenten appartement in Nijmegen, kun je jezelf eenvoudig inschrijven via de website. Heb je vragen over huisvesting voor studenten in deze levendige stad? Of wil je meer informatie over de inschrijving? Neem dan gerust contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

 

Ook interessant:
Studentenkamers NijmegenStudenten appartement in NijmegenKamer huren te NijmegenStudentenkamers in ArnhemAppartement huren in ArnhemKamer te huur ArnhemStudenten appartement Arnhem

 

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!