We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Geschiedenis

Over Wibeco Vastgoed

Wibeco Vastgoed houdt zich sinds 1969 bezig met de verhuur en beheer van vastgoed. Ons totale vastgoedbestand omvat inmiddels ruim 1.300 verhuurbare ruimtes, waaronder (studenten)kamers, studio’s, appartementen, woningen, zorg-woningen, bedrijfsunits, kantoorruimtes, horeca, winkels, garageboxen en parkeerplaatsen.
Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 5.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief. Van Maastricht tot Sneek.
Een bijzonder onderdeel van Wibeco Vastgoed is Walburg, onze dochteronderneming die sinds 1995 o.a. eigenaar en beheerder is van een uniek object in Nijmegen: het voormalige Albertinum-klooster. Het complex omvat 240 studentenkamers maar ook collegezalen en leslokalen (van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), kantoren en een kinderdagverblijf.
Zelf zijn we ook gevestigd in het aan de Heyendaalseweg gelegen Albertinum-klooster. Daar staan we met ons team van ruim 20 personen dagelijks voor u klaar van 8.30 – 17.00 uur.

Bekijk hier onze contactinformatie.

 

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!