We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kantoorruimte huren Nijmegen

Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte in Nijmegen of rondom de stad? Wibeco Vastgoed biedt verschillende mogelijkheden. Voor zzp’ers en kleine bedrijven zijn er compacte kantoren beschikbaar, maar ook behoren grotere ruimtes tot het aanbod. Wibeco is dé specialist in zakelijk vastgoed en kunnen iedereen die op zoek is naar een kantoorruimte van een perfecte oplossing voorzien. Of dit nu in het binnengebied, het buitengebied om omringende plaatsen is.

Net als in omvang variëren de kantoren ook in uitstraling. Zo heb je de keuze uit een groot aantal moderne kantoorpanden, maar kun je via Wibeco ook een karakteristieke kantoorruimte huren. Denk bijvoorbeeld aan het Albertinum Klooster of het Augustinus Klooster. Ook deze panden zijn gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer of openbaar vervoer.

Bij Wibeco kun je er altijd op rekenen dat je een kantoorruimte huurt waarmee je je professionele uitstraling alleen nog maar verder verstevigt. De panden hebben een aantrekkelijke ligging en zijn goed bereikbaar. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons actueel aanbod van kantoorruimtes in Nijmegen.

Beschikbare kantoorruimtes in Nijmegen

Wil jij een kantoorruimte huren in Nijmegen?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in deze stad? Op de website van Wibeco Vastgoed tref je het huidige aanbod. Omdat dit continu wordt bijgewerkt, kun je er altijd zeker van zijn dat de informatie geheel actueel is. Je kunt onder andere selecteren op oppervlakte, prijs en beschikbaarheid. Wil je gebruik kunnen maken van diverse extra functionaliteiten, dan schrijf je je in bij Wibeco. Je kan dan op de hoogte worden gesteld wanneer er een kantoorpand vrijkomt dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Degene die het langst staat ingeschreven, krijgt voorrang.

Voor een geschikte kantoorruimte in Nijmegen ben je bij ons dus aan het juiste adres. Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven via de website en reageren op de kantoorruimte waar jij in geïnteresseerd bent. Heb je vragen of wil je meer informatie over het huren van een kantoorruimte bij Wibeco? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Neem contact met ons op

Waarom een kantoorruimte huren bij Wibeco?

Het gros van de ondernemers geeft de voorkeur aan een bedrijfsruimte buiten hun eigen woning. Zeker wanneer je net met je eigen onderneming start, denk je nog niet aan het huren van een eigen kantoorruimte. Maar naarmate je bedrijf groeit, kan je voorkeur hier wel naar verschuiven. Komen meer mensen dan alleen jij in de werkruimte en moet je ook klanten ontmoeten? Of heeft de aard van jouw werk nu eenmaal meer ruimte nodig? Dan is het verstandig om een kantoorruimte te huren. En het bijkomende voordeel: je houdt privé en werk ook nog eens beter gescheiden.

Ondernemers zijn nogal eens huiverig voor het huren van een kantoor, wegens de kosten die daarmee gepaard gaan. Of beter gezegd: waarvan zij denken dat die daarmee gepaard gaan. Toch is het huren van een kantoor vaak vele malen voordeliger dan wordt gedacht. Tel daar nog eens bij op dat het op een toplocatie als Nijmegen moeilijk is om iets te kopen; er zijn nu eenmaal weinig panden beschikbaar. Kies je ervoor om te huren, dan heb je dus ook nog eens aanzienlijk meer keuzemogelijkheden. En dus een grotere kans dat het pand aan al je wensen voldoet.

Nijmegen is de tiende gemeente van Nederland en een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. De stad kent een krachtige arbeidsmarkt. Zelfs zo krachtig, dat het vooral in het centrum lastig kan zijn om zomaar nieuwe kantoorruimte te vinden. Bovendien betekent een goed bereikbare kantoorruimte in deze stad ook minimale reistijd. Prettig voor jou, maar ook voor je klanten, leveranciers en andere partijen die je locatie bezoeken.

 

Ook interessant:
Garagebox huren NijmegenOpslagruimte huren NijmegenBedrijfspand huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!