Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kantoorruimte huren Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wilt u graag een kantoorruimte huren in Nijmegen? Benader dan Wibeco Vastgoed. Bij ons huurt u voor zowel kortere als langere tijd een kantoorruimte. Wij hebben verschillende bedrijfsruimtes, opslagruimtes, winkelpanden en studentenkamers te huur in Nijmegen en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte voor één persoon of voor een grote organisatie: Wibeco Vastgoed helpt u met het vinden van het geschikte pand.

Bekijk aanbod

Kantoorruimte huren in Nijmegen: kies voor een van de karaktistieke panden

Nijmegen is een prachtige stad om wonen en werken met elkaar te combineren. Een gezellige oude binnenstad, karakteristieke panden en een goede bereikbaarheid zijn redenen voor ondernemers om zich in Nijmegen te vestigen. Bij Wibeco Vastgoed in Nijmegen kunt u een historische kantoorruimte huren, zoals het Augustinus Klooster of het Albertinum Klooster. Iedereen kan direct reageren op de ruimtes die wij verhuren. Er is namelijk geen wachttijd.

Bekijk het actuele aanbod op de website

Wilt u een kantoorruimte huren in Nijmegen? Bekijk dan het actuele aanbod op de website. Ook kunt u contact met ons opnemen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor belt u naar (+31) (0)24 3773 495. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en vertellen u alles over onze dienstverlening.


Ook interessant:
Kantoorruimte huren NijmegenVastgoedbeheer NijmegenWoonruimte Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!