We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfsverzamelgebouw Nijmegen

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in of rondom Nijmegen? Dan kan Wibeco Vastgoed vast wel iets voor jou betekenen. Wibeco heeft namelijk verschillende mogelijkheden als het gaat om kantoorruimtes in bedrijfsverzamelgebouwen. Aan zzp’ers en kleine bedrijven biedt Wibeco compacte kantoorruimtes, maar ook voor grotere bedrijven heeft Wibeco grotere kantoorruimtes in haar aanbod. Of je nu op zoek bent naar een ruimte in het binnengebied, het buitengebied of plaatsen rondom een stad, Wibeco is dé specialist in zakelijk vastgoed. Wij kunnen iedereen voorzien van een passende kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw.

Bij Wibeco ben je ervan verzekerd dat je een ruimte huurt in een bedrijfsverzamelgebouw, die past bij jouw professionele uitstraling. Al onze gebouwen zijn aantrekkelijk als het gaat om de ligging en zijn altijd goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je deze met ons bespreken? Neem dan gelijk contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij ons actuele aanbod van kantoorruimtes in Nijmegen.

Beschikbare kantoorruimtes in Nijmegen

Wil jij een ruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen?

Zoek jij naar een eigen ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen? Op onze website vind je het huidige aanbod. Dit overzicht werken wij constant bij, zodat je zeker weet dat al ons aanbod en de informatie actueel is. Filter jouw zoektocht naar een kantoorruimte op onder meer oppervlakte, beschikbaarheid en prijs. Wil je ook gebruikmaken van verschillende extra functies? Schrijf je dan in bij Wibeco. Wij kunnen je vervolgens op de hoogte houden wanneer er een voor jou geschikte kantoorruimte vrijkomt. Ons systeem geeft degene die het langste staat ingeschreven voorrang.

Bij Wibeco zit je dus goed als je op zoek bent naar een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen. Schrijf je in en reageer via onze website op passende kantoorruimtes. Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie over het huren van een ruimte bij Wibeco Vastgoed? Contacteer ons dan via het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

Waarom een ruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw bij Wibeco?

Wanneer je een startende ondernemer bent, denk je waarschijnlijk nog niet na over een eigen kantoorruimte. Echter naarmate je bedrijf begint te groeien, kan de voorkeur voor een eigen kantoorruimte groeien. Krijg je wellicht mensen in dienst of moet je je klanten ergens kunnen ontmoeten? Hebben jouw bedrijfsactiviteiten eigenlijk meer ruimte nodig? Dit kunnen allemaal redenen zijn om te overwegen een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw te huren. Bijkomend voordeel hierbij is dat je je privé en werk echt gescheiden kunt houden. Uiteindelijk geven de meeste ondernemers de voorkeur aan het werken vanuit een bedrijfsruimte dan vanuit hun eigen huis.

Vanwege de kosten die ondernemers verwachten, kunnen zij het nogal eens benauwd krijgen als zij nadenken over het huren van een eigen kantoorruimte. Toch is dit vaak voordeliger dan in eerste instantie gedacht wordt. In een grote en populaire stad als Nijmegen kan het lastig zijn een kantoorruimte te kopen, omdat er weinig panden beschikbaar zijn. Wanneer je kiest voor huren, heb je ineens veel meer keuzeopties. Daardoor is de kans groter dat je een ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw vindt, die volledig voldoet aan jouw wensen. Daarnaast zorgt een goed bereikbare ruimte in Nijmegen ook voor een minimale reistijd voor jou, jouw klanten, eventuele leveranciers en andere partijen.

Nijmegen is qua grootte de tiende grootste gemeente van Nederland en daarnaast de grootste gemeente van Gelderland. Daarom is Nijmegen zeker een interessante locatie om je eigen kantoorruimte te huren. Zie jij jezelf er al met een eigen kantoorruimte zitten?

 

Ook interessant:
Kantoorruimte huren NijmegenOpslagruimte huren NijmegenBedrijfspand huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!