+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studentenkamers Arnhem

Ga jij het aankomende jaar studeren of ben je misschien al met je studie begonnen? Dan breekt er een geheel nieuwe periode in je leven aan. Zeker wanneer je op kamers gaat, verandert er veel. Ben je op zoek naar een studentenkamer in Arnhem dicht bij je opleiding, of midden in de bruisende stad? Bij Wibeco ben je aan het juiste adres. Als vastgoedspecialist hebben wij jaren ervaring met studentenhuisvesting. Binnen ons brede aanbod vind je zo altijd wel studentenkamers in Arnhem die bij jou passen.

 

Waar wil je een studentenkamer huren?

Wibeco heeft een ruim aanbod studentenkamers in Arnhem, zowel in het centrum als daarbuiten. Arnhem is bezig met een razendsnelle opkomst als studentenstad. Er bevinden zich vijf hogescholen, waaronder de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ en de politieacademie. In de stad kun je prettig en veilig wonen, sporten en uitgaan. Er heerst een rustige sfeer, maar tegelijkertijd kun je er rekenen op de voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Arnhem is behoorlijk centraal gelegen en éxtra aantrekkelijk dankzij de groene omgeving.

De bereikbaarheid van Arnhem is goed, er zijn veel horecavoorzieningen en bovendien worden er regelmatig culturele activiteiten georganiseerd. Met zijn vele cafés, musea, bioscopen en theater is Arnhem een stad waar je je niet zult vervelen. Bovendien werkt Arnhem hard aan het creëren van steeds meer voorzieningen voor studenten. Zowel Nederlandse als buitenlandse studenten genieten van hun studententijd in prettige wijken als de Korenmarkt, het modekwartier en het GelreDome.

 

Actueel aanbod studentenkamers in Arnhem

Wanneer je gaat studeren en op kamers gaat, komt er een hoop op je af. Dan is het wel zo prettig dat je op een vastgoedspecialist kunt rekenen bij wie je snel en direct op een kamer kunt reageren. Op onze website vind je het overzichtelijke en complete aanbod aan studentenkamers in Arnhem. Elke kamer is voorzien van duidelijke foto’s, maar ook informatie over de locatie, het woonoppervlak en de prijs. Onze studentenkamers vind je zowel in het centrum als in de wijken daaromheen.

Natuurlijk kun je ook op zoek zijn naar een studentenkamer als uitvalsbasis wanneer je in een andere stad studeert. Of misschien woon je al in Arnhem, maar ben je op zoek naar andere huisvesting? Wat de reden ook is, Wibeco helpt jou graag bij het vinden van een studentenkamer die aan al jouw wensen voldoet. Studentenkamers bestaan doorgaans uit meerdere kamers en een gezamenlijke keuken en badkamer. Ben je op zoek naar woonruimte voor jou alleen? Kijk dan eens naar ons aanbod aan studio’s en appartementen.

Beschikbare kamers in Arnhem

Direct op zoek naar een studentenkamer in Arnhem?

In Arnhem gaan jaarlijks enkele duizenden studenten op zoek naar een woning. De kwaliteit van de huisvesting is hoog, maar het kan in de stad redelijk moeilijk zijn om een geschikte kamer te vinden. Om die reden schakel je Wibeco, de grootste particuliere verhuurder in de stad, in. Wibeco streeft naar voldoende, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare huisvesting voor studenten.
Door je bij ons in te schrijven, kun je studentenkamers bekijken die aan jouw eisen voldoen. Je kunt hierbij gebruikmaken van de handige filters en alerts. Met die laatste blijf je op de hoogte van het nieuwste aanbod. Zo vind jij gegarandeerd de studentenkamer die jij tijdens een onvergetelijke studietijd met trots jouw thuis zult noemen.

 

Eenvoudig inschrijven voor een kamer

Voordat je start met het zoeken van een studentenkamer in Arnhem, kun je jezelf eenvoudig inschrijven via de website. Heb je vragen over huisvesting voor studenten in deze levendige stad? Of wil je meer informatie over de inschrijving? Neem dan gerust contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

 

Ook interessant:
Studentenkamers NijmegenStudenten appartement in NijmegenKamer huren te NijmegenStudentenkamers in ArnhemAppartement huren in ArnhemKamer te huur ArnhemStudenten appartement Arnhem

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!