We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfspand huren Nijmegen

Ben je als professional op zoek naar een kantoor- oftewel bedrijfspand? Dan ben je bij Wibeco aan het juiste adres. Wibeco houdt zich al meer dan vijftig jaar bezig met de verhuur en het beheer van vastgoed. Naast ruime ervaring betekent dit ook een breed aanbod, zodat je altijd precies dat bedrijfspand vindt dat bij jouw wensen behoeften aansluit. Een absolute meerwaarde in een stad als Nijmegen, die alsmaar aantrekkelijker wordt voor ambitieuze ondernemers die actief zijn in de meest uiteenlopende werkvelden.

Bij ons vind je panden die door de hele stad én vlak daarbuiten zijn gelegen. Geef je de voorkeur aan een bedrijfspand op een bedrijventerrein in of rond de stad? Wibeco biedt regelmatig huurpanden op bedrijvenparken als Bijsterhuizen, Westkanaaldijk en Brabantse Poort en Kerkenbos. Naast bedrijventerreinen is er ook voldoende aanbod van andere plekken waar je een bedrijfsruimte kunt huren. Dergelijke panden bevinden zich in wijken waar zowel wordt gewoond als gewerkt. Sommige bedrijfspanden betreffen zelfs bijzondere plekken. Zo verhuurt Wibeco regelmatig kantoorruimten in het Augustinusgebouw: ooit een klooster, maar nu een eigentijds zakencentrum waar professionals uit de meest uiteenlopende beroepscategorieën werkzaam zijn.

Bij ons kun je dus altijd rekenen op een bedrijfspand dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons actuele aanbod van bedrijfspanden in Nijmegen.

Beschikbare bedrijfspanden in Nijmegen

Wil jij een bedrijfspand huren in Nijmegen?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een bedrijfspand in Nijmegen of de nabije omgeving van deze stad? Alhoewel de kwaliteit van de bedrijfspanden hoog is, kan het lastig zijn om een geschikte ruimte voor jouw onderneming te vinden. Wibeco is je daarbij graag van dienst. Bij de grootste particuliere verhuurder van de stad staat zowel kwaliteit als betaalbaarheid centraal. Door gebruik te maken van de handige filters op de website van Wibeco Vastgoed en alerts in te stellen om op de hoogte te blijven van het meest recente aanbod, vind je met Wibeco gegarandeerd het bedrijfspand dat aan al je eisen voldoet. Elk pand is behalve van de prijs voorzien van een gedetailleerde beschrijving en duidelijke foto’s.

Voor een geschikt bedrijfspand in Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven via de website en reageren op het bedrijfspand waar jij in geïnteresseerd bent. Heb je vragen of wil je meer informatie over het huren van een bedrijfspand bij Wibeco? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Neem contact met ons op

Waarom een bedrijfspand huren bij Wibeco?

De meeste startende ondernemers beginnen met het werken vanuit hun eigen woning. Wanneer je bedrijf groeit en je zekerder bent van de levensvatbaarheid ervan, zul je echter al gauw aan het huren van een bedrijfspand gaan denken. Dit geeft een professionele uitstraling en helpt je privé en zaken gescheiden te houden. Bovendien zijn de bedrijfspanden die door Wibeco worden aangeboden ook nog eens eenvoudig te bereiken; een prettig gegeven wanneer je regelmatig klanten of andere zakelijke partners ontmoet.

Over het huren van een bedrijfspand in Nijmegen denkt men niet zelden wel drie keer na. Veel ondernemers zijn voorzichtig vanwege de kosten die ze verwachten. Toch is het huren van een kantoor vele malen voordeliger dan vaak wordt gedacht. Zeker wanneer je het vergelijkt met het kopen van een bedrijfspand, waaraan ook nog eens een extra risico zit in tijden van onverhoopte economische tegenspoed. Huren is flexibeler en biedt je tal van mogelijkheden; er zijn in Nijmegen namelijk tal van panden beschikbaar.

Behalve het bovenstaande kent Nijmegen nog een belangrijk pluspunt: zijn ligging. De stad is gunstig gelegen langs diverse snelwegen en provinciale wegen en kan ook middels openbaar vervoer prima worden bereikt. Niet alleen vanuit onder andere het westen van ons land, maar ook vanuit onze zuider- en oosterburen. Heb jij als ondernemer regelmatig afspraken met klanten, leveranciers of andere zakelijke partners? Deze kunnen probleemloos plaatsvinden wanneer je via Wibeco een bedrijfspand in Nijmegen huurt.

 

Ook interessant:
Garagebox huren NijmegenOpslagruimte huren NijmegenKantoorruimte huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!