We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Appartement huren Nijmegen

Wil jij een appartement huren in Nijmegen? Wibeco.nl is de beste plek om een appartement te huren in Nijmegen. Bij ons vind je veel verschillende soorten appartementen waar jij uit kunt kiezen. Nijmegen is bij uitstek een top plek om te wonen. Door de vele mogelijkheden als een Hogeschool, Universiteit en Centraal Station maakt Nijmegen een gewilde plek om in te wonen.

Waar wil jij een appartement huren in Nijmegen?

De kosten voor het huren van een appartement in Nijmegen liggen ongeveer gelijk aan het landelijk gemiddelde, zo’n 15 euro per vierkante meter. Dit maakt Nijmegen een aantrekkelijke stad om te wonen. Natuurlijk zijn er ook plekken met iets hogere huurprijzen. Zo is Altrade in het oosten van Nijmegen een goede buurt voor het verhuren van appartementen – het is een comfortabele buurt met mooie huizen. Er wonen veel studenten in het gebied, evenals gezinnen en net werkende. Dit is een redelijk centraal gelegen buurt met veel handige voorzieningen, zoals veel goede cafés en restaurants, maar ook veel supermarkten. Een andere leuke wijk in Nijmegen is Bottendaal – je vindt er veel cafés en bars, die vaak open zijn voor studenten. Al met al is Nijmegen een enorm leuke plek om te wonen.

 

Actueel aanbod appartementen in Nijmegen

Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van appartementen in Nijmegen. Bij elk appartement staat handige informatie beschreven over die specifieke woning, zoals de locatie, grootte, prijs en meerdere specifieke kenmerken. Een appartement zoeken in Nijmegen wordt zo een stuk eenvoudiger, nietwaar?

De HAN hogeschool zorgt ervoor dat veel studenten naar Nijmegen trekken, waardoor er een uitgebreid aanbod aan appartementen is. Je kunt in het levendige stadscentrum gaan wonen of in de gezellige woonwijken rondom het centrum. Daarbij zijn er zijn er ook verschillende keuzemogelijkheden in het soort woonruimte, je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een studentenkamer, studio of een appartement.

Daarnaast kiezen veel studenten ervoor om in Nijmegen te studeren, maar in Arnhem te gaan wonen. Bekijk daarom ook ons aanbod van appartementen in Arnhem.

Beschikbare appartementen in Nijmegen

Wil jij een appartement huren in Nijmegen?

Ga je binnenkort studeren in Nijmegen? Ben je woonachtig in een tijdelijke studentenkamer? Of wil je graag groter gaan wonen? Dan ben je bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Door het actuele overzicht van appartementen die wij te huur aanbieden in Nijmegen in de gaten te houden, vind jij je nieuwe woonruimte. Er wordt gewerkt met een vaste werkwijze. Hierbij reageer jij op een appartement en vul je het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Op basis van jouw gegevens en inschrijfduur nemen wij contact met je op.

 

Schrijf je in en vind jouw ideale appartement

Zoek je een nieuwe woonruimte? Schrijf je dan nu in bij Wibeco! Door je inschrijving kom je meteen op de wachtlijst en vergroot je je kans op een snelle match met jouw droomwoning. Het beste van alles? Zodra er een woning vrijkomt die aan jouw wensen voldoet, ontvang je direct een sms. Zo ben je altijd als een van de eersten op de hoogte en kan je gelijk reageren. Wacht niet langer en vergroot je kansen op jouw ideale woning!

Voor vragen over te huur aangeboden appartementen in Nijmegen bel je naar (+31) (0)24 3773 495.

 

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!