We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Opslagruimte huren Nijmegen

Een opslagruimte, ook wel een opslagbox genoemd, kan in de meest uiteenlopende situaties van pas komen. In veel gevallen huurt iemand deze in verband met een verhuizing. Tijdelijke opslag is dan een uitkomst. Voor een verbouwing geldt uiteraard hetzelfde. Maar ook kan het zijn dat je eenvoudigweg te veel spullen hebt. Wil je je huis onder handen nemen en eens flink ordenen? Alles wat je niet kunt gebruiken sla je in de opslagruimte op. Tot slot is deze ideaal voor seizoensgebonden spullen, zoals een tuinset en een partytent, maar ook een motor die in de wintermaanden stilstaat.

Zowel particulieren als zakelijke partijen kunnen ruimtes bij ons huren. Het vaakst zijn het particulieren die een externe opslag huren, maar ook bedrijven van uiteenlopende omvang maken hier steeds vaker gebruik van. Niet zo opmerkelijk, want uitbreiden naar een groter kantoor- of winkelpand voor extra magazijnruimte is vaak behoorlijk aan de prijs. Een externe opslag scheelt dan aanzienlijk in de portemonnee. Ook zzp’ers en bedrijven die uit een klein groepje personeel bestaan, maken om diezelfde steeds vaker gebruik van opslagruimtes om hun gereedschappen en materiaalvoorraden, maar ook webshopvoorraden veilig te kunnen bewaren.

 

Waarom een opslagruimte huren bij Wibeco?

Wibeco Vastgoed is een partij die zich al meer dan vijftig jaar specialist op het gebied van beheer en verhuur van onroerend goed mag noemen. Het verhuurt onder andere appartementen, studentenkamers en bedrijfs- en kantoorruimtes. Ook op het gebied van bergruimte wordt een breed aantal mogelijkheden geboden. Of je nu op zoek bent naar een bescheiden ruimte of een plek van meer enkele duizenden vierkante meters, Wibeco Vastgoed weet een oplossing te bieden en helpt je graag bij het vinden van een oplossing voor jouw specifieke behoefte.

Wibeco Vastgoed is landelijk actief, maar richt zich in het bijzonder op de regio Nijmegen. De werkwijze is transparant: je betaalt een vaste lage prijs en zult niet tegen kleine lettertjes of andere verrassingen in je contract aanlopen. Natuurlijk kun je erop rekenen dat je een veilige en hygiënische bergruimte huurt. Daartoe heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang. De opslagboxen bevinden zich in Nijmegen of zeer dichtbij de stad. Zo is je ruimte altijd snel en gemakkelijk te bereiken.

 

Actueel aanbod van opslagruimtes in Nijmegen

Wanneer je online gaat zoeken naar opslagruimtes in of rond de stad, raak je door het grote aanbod al snel het overzicht kwijt. Wibeco schept graag wat helderheid. Ben je benieuwd naar de opslagruimtes die op dit moment te huur zijn? Bezoek dan de website voor het complete overzicht. Omdat deze constant wordt bijgewerkt, kun je erop rekenen dat hetgeen je online ziet, ook echt actueel is. Je vindt er beschikbare opslagruimtes in Nijmegen voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van opslagruimtes in Nijmegen.

Beschikbare opslagruimtes in Nijmegen

Wil jij een opslagruimte huren in Nijmegen?

Wibeco Vastgoed staat voor betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig vastgoedverhuur, ook wanneer het gaat om een ruimte waarin niet gewoond, maar uitsluitend opgeslagen zal worden. De grootste particuliere aanbieder van Nijmegen en omgeving toont zijn actuele aanbod op de website. Je filtert handig op onder andere prijs, oppervlakte en beschikbaarheid. Om gebruik te kunnen maken van handige functionaliteiten die je zoektocht vergemakkelijken, schrijf je je in. Zo kun je onder andere favorieten opslaan en alerts instellen. Je wordt dan per sms, e-mail of Whatsapp bericht op de hoogte gesteld.

 

Vind jouw opslagruimte bij Wibeco

Voor een geschikte opslagruimte in Nijmegen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven via de website en reageren op de opslagruimte waar jij in geïnteresseerd bent. Heb je vragen of wil je meer informatie over het huren van een opslagruimte bij Wibeco? Neem dan contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

 

Ook interessant:
Garagebox huren NijmegenKantoorruimte huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!