Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studenten appartement Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wil jij graag intrekken in een studenten appartement in Nijmegen? Omdat je liever de ruimte voor jezelf hebt en je wat meer privacy zoekt dan een studentenkamer? En omdat je toch lekker dichtbij het centrum en de diverse onderwijsinstellingen wil wonen? Bekijk dan het ruime aanbod van Wibeco Vastgoed eens. Wij verhuren kamers en appartementen met verschillende afmetingen én in diverse prijsklassen voor studenten.

Bekijk aanbod

Studenten appartement op mooie locatie in Nijmegen

Wanneer je gaat studeren in Nijmegen, kan het zijn dat je dagelijks een flinke reis moet maken. Op kamers gaan is dan een hele logische oplossing. Zoek jij een leuke plek voor jezelf, dan is een studenten appartement in Nijmegen wellicht iets voor jou. Bij Wibeco Vastgoed bieden wij diverse mogelijkheden op fijne locaties in Nijmegen. Zo kun je bijvoorbeeld wonen in het voormalige Albertinum-klooster, wat ruimte biedt aan ruim 200 studenten!

Betrek jouw appartement zo snel mogelijk!

Heb jij snel een woonruimte nodig? Schrijf je dan direct in bij Wibeco Vastgoed. Op die manier kun jij direct het ruime aanbod bekijken en reageer je meteen op de woning die het beste bij jouw wensen en eisen aansluit.

De uitgebreide mogelijkheden van Wibeco Vastgoed

Wist jij dat je Wibeco Vastgoed niet alleen kunt inschakelen voor de huur van een studenten appartement in Nijmegen? Wij verhuren ook bedrijfsruimtes en opslagruimtes. Binnen ons ruime aanbod vind je dus altijd een ruimte die bij jouw doeleinde past. Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Vragen stellen kan gemakkelijk via (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Studenten appartement NijmegenAppartementen te huur NijmegenKantoorruimte huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!