We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studenten appartement Nijmegen

Er worden veel studenten appartementen aangeboden in Nijmegen. Hierdoor kan het weleens voorkomen dat je een onbetrouwbare studentenkamer tegenkomt. Daarom schrijf je je in bij Wibeco Vastgoed. Dankzij onze jarenlange ervaring, betrouwbaarheid én ruime aanbod aan studenten appartementen in Nijmegen vind je altijd een kamer die voldoet aan jouw wensen.

Nijmegen is een populaire studentenstad met een levendig centrum gevuld met gezellige bars, eetcafés en restaurants. Daarnaast heeft Nijmegen een overvloed aan sportclubs en andere recreatiemogelijkheden. Dit maakt Nijmegen dan ook een geliefde stad voor studenten om een studenten appartement te huren.

 

Waar wil jij een studenten appartement huren?

Bij Wibeco hebben wij een breed aanbod van appartementen voor studenten in Nijmegen, zowel in het centrum en rondom het stadsgedeelte. Veelal zoeken studenten een kamer die midden of rondom het centrum ligt. Wij begrijpen dat het centrum van Nijmegen een populaire plek is om te wonen als student. Toch adviseren wij om ruimdenkend te zijn in jouw zoektocht naar de perfecte appartement in Nijmegen.

Alles in en rondom Nijmegen is namelijk zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs lopend. Jij gaat dus met gemak vanuit jouw studentenkamer naar het centrum, jouw sportlocatie of het centrum. Bij ons aanbod tonen wij bij elke studentenkamer een lokale kaart, waardoor jij de exacte locatie van de betreffende studentenkamer kunt zien. Zo kan jij jouw ideale woonlocatie bepalen!

Een populaire locatie is het Albertinum Klooster. Dit prachtige, karakteristieke pand biedt woonruimte aan 245 studenten en is bovendien gemakkelijk te bereiken vanuit de hogeschool, de universiteit, het centraal station en het centrum.

 

Ruim aanbod aan studenten appartementen in Nijmegen

Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van appartementen in Nijmegen. Bij elk appartement staat handige informatie beschreven over die specifieke studentenkamer, zoals de locatie, grootte, prijs en meerdere specifieke kenmerken. Zo helpen wij jou een handje met het zoeken van een studentenkamer in Nijmegen.

De HAN hogeschool en de Radboud Universiteit zorgen ervoor dat veel studenten naar Nijmegen trekken, waardoor het aanbod aan studentenkamers erg uiteenlopend is. Zo zijn er zowel studentenkamers beschikbaar in het bruisende stadscentrum als in de gezellige woonwijken rondom het centrum. Uiteraard kun je niet alleen voor studenten appartementen in Nijmegen bij ons terecht, maar ook voor studio’s of kamers.

Daarnaast kiezen veel studenten ervoor om in Nijmegen te studeren maar in Arnhem te gaan wonen. Bekijk daarom ook ons aanbod van studenten appartementen in Arnhem.

Beschikbare appartementen in Nijmegen

Zoek jij een studenten appartement in Nijmegen?

Ben jij op zoek naar een studenten appartement omdat je gaat studeren in Nijmegen, super leuk! Een studie is natuurlijk al heel wat, laat staan het vinden van een geschikte woning. Jij wilt genieten van een onvergetelijke studententijd en daar hoort een te gekke kamer bij! De zoektocht naar een woning kan een moeilijke klus zijn, daarom is het raadzaam om een vastgoedspecialist in te schakelen. Wibeco vastgoed is een vastgoedspecialist uit Nijmegen en heeft al jarenlange ervaring met studenten appartementen. Jij kunt je eenvoudig inschrijven en het appartement zoeken die passen bij jouw budget en wensen. Met een ruim aanbod aan studenten appartementen, die dagelijks worden bijgewerkt, kunnen wij garanderen dat jij altijd wel een woning vindt die aansluit bij jouw wensen en past binnen jouw budget.

Door gebruik te maken van de filters op onze website vind je snel wat je zoekt. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze alerts, zodat je op de hoogte blijft van het nieuwste aanbod van studenten appartementen in Nijmegen. Op Wibeco.nl vind je alles wat je nodig hebt om eenvoudig en snel een woning in Nijmegen te vinden die bij jou past.

 

Eenvoudig inschrijven voor een appartement

Voordat je start met het zoeken van een studenten appartement in Nijmegen, kun je jezelf eenvoudig inschrijven via de website. Heb je vragen over huisvesting voor studenten in deze levendige stad? Of wil je meer informatie over de inschrijving? Neem dan gerust contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

Ook interessant:
Studentenkamers NijmegenStudenten appartement in NijmegenKamer huren te NijmegenStudentenkamers in ArnhemAppartement huren in ArnhemKamer te huur ArnhemAppartement studenten Arnhem

 

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!