We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Garagebox huren Nijmegen

Het huren van een garagebox kent een groot aantal voordelen. In de eerste plaats natuurlijk de ruime opslagmogelijkheden die het je biedt. Dit is dan ook de voornaamste reden voor mensen om een dergelijke opslagruimte te huren. Door de opslag van je spullen reken je af met een ruimtetekort. In sommige garageboxen kun je zelfs een camper of een caravan stallen. Diverse garageboxen zijn ook te gebruiken als werkplaats, alhoewel dit natuurlijk wel afhankelijk van de huisregels is.

Met een garagebox hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid van je spullen. Meestal zijn deze nog veiliger dan de spullen in je eigen woning. Dit betekent dat ook ondernemers een garagebox steeds vaker huren. Deze gebruiken zij dan als magazijn. Bijvoorbeeld omdat ze eigenaar van een webshop zijn. Of je nu wat spullen wilt opslaan die je in de weg staan, of dat je als ondernemer ruimte nodig hebt voor je producten, in alle gevallen weet Wibeco Vastgoed je in Nijmegen en omgeving de opslagruimte naar jouw wens te bieden.

 

Waarom een garagebox huren bij Wibeco?

Nijmegen is een toplocatie. De oudste stad van Nederland barst van de horeca, studenten én ondernemers. Het is een levendige stad met een net zo bruisende arbeidsmarkt. De bedrijvigheid van Nijmegen scoort zelfs ver boven het landelijke gemiddelde. Historische stadsdelen, winkelgebieden, industrie en groen maken de stad tot wat hij is. Niet zo vreemd dat hij als een magneet blijft aantrekken.

Wibeco Vastgoed biedt op verschillende locaties garageboxen te huur aan. Uiteraard zijn deze van uitstekende kwaliteit. Alhoewel Wibeco landelijk actief is, concentreert het zich vooral op de regio Nijmegen. Elke garagebox is veilig en hygiënisch en kent een lange levensduur zonder dat daar bijzondere vereisten op het gebied van onderhoud bij komen kijken. Ook over de beveiliging hoef je je geen zorgen te maken. De garageboxen in de stad zijn met eigen vervoer en met openbaar vervoer goed bereikbaar. Er bestaat ook genoeg ruimte om te laden en te lossen.

 

Actueel aanbod garageboxen in Nijmegen

Wat je situatie ook is en om welke reden je ook op zoek bent naar een garagebox in of rond deze stad, bij Wibeco heb je altijd verschillende mogelijkheden. Omdat het aanbod breed is, vindt iedereen er een box die geheel aan zijn of haar wensen voldoet. Hoe groot of hoe klein deze ook is. Bovendien kan Wibeco bogen op jarenlange ervaring in de verhuur van vastgoed. Op de website bekijk je het huidige aanbod. Je kunt eenvoudig selecteren op prijs, oppervlakte en beschikbaarheid. De huurprijzen zijn voor het grootste deel afhankelijk van de locatie en de grootte van de garagebox. Op onze website vind je direct een overzichtelijk en actueel aanbod van garageboxen in Nijmegen.

Beschikbare garageboxen in Nijmegen

Wil jij een garagebox huren in Nijmegen?

Heb je op de website van Wibeco Vastgoed de box gevonden waarnaar je op zoek bent? Dan kun je direct reageren. Bezichtigingen vinden altijd één op één plaats. Het is raadzaam om je ook in te schrijven. Dit duurt maar enkele minuten. Vervolgens profiteer je van handige extra’s die jouw zoektocht nog verder kunnen vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan notificaties wanneer er een pand vrijkomt dat aan jouw vereisten voldoet.

 

Vind jouw garagebox bij Wibeco

Je kunt jezelf eenvoudig inschrijven via de website en reageren op de garagebox waar jij in geïnteresseerd bent. Heb je vragen of wil je meer informatie over het huren van een garagebox in Nijmegen? Neem dan contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.

 

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Op zoek naar…
Kantoorruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan kantoorruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Bedrijfsruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan bedrijfsruimte in onze portefeuille.
Op zoek naar…
Opslagruimte
Naast onze particuliere verhuur hebben wij een groot aanbod aan opslagruimte in onze portefeuille.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!