Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studentenhuisvesting Arnhem

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Voor studentenhuisvesting in de mooie stad Arnhem ben je bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Als specialist in onroerend goed zijn wij ook graag studenten van dienst. Als je in Arnhem of Nijmegen gaat studeren en een kamer zoekt, komt er veel op je af. Daarom schrijf jij je in bij Wibeco Vastgoed, want dan kun je direct en snel reageren op een kamer.

Bekijk aanbod

Dankzij studentenhuisvesting in Arnhem vind jij snel een kamer

Ga je studeren in Arnhem en zoek je daarom een specialist in studentenhuisvesting? Of woon je al in deze stad, maar zoek je een andere kamer? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een nieuwe studentenkamer die past binnen jouw budget en voldoet aan jouw eisen. Als jij je hebt ingeschreven, kun je alle studentenkamers op je gemak online bekijken. Heb je een geschikte kamer gevonden? Dan kun je hier direct op reageren, waarna wij contact opnemen met degene die het langst bij ons is ingeschreven.

Vragen of meer informatie? Bel gerust!

Bekijk het actuele aanbod op onze website. Schrijf je in en je kunt direct starten met zoeken en reageren. Bij vragen of voor meer informatie over studentenhuisvesting in Arnhem neem je contact met ons op. Je bereikt ons via het volgende telefoonnummer: (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Studentenhuisvesting ArnhemKamer gezocht NijmegenOpslagruimten

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!