Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Opslagruimte Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Voor het huren van een opslagruimte in Nijmegen bent u bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Sinds 1968 zijn wij verhuurder van zowel zakelijke als particuliere ruimtes. Daarom kunnen grote bedrijven, ZZP’ers én studenten allen bij ons terecht wanneer zij op zoek zijn naar een geschikte woon- of werkruimte in de historische stad Nijmegen.

Bekijk aanbod

Opslagruimte in Nijmegen huren? Verschillende mogelijkheden bij Wibeco Vastgoed!

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte om goederen van uw organisatie op te slaan? Gaat u verhuizen en wilt u tijdelijk uw inboedel stallen? Of is uw woning te klein voor de spullen die u in huis heeft? Dan biedt een opslagruimte die Wibeco Vastgoed in Nijmegen te huur aanbiedt, de oplossing. Wij bieden vele mogelijkheden, van 16 m² tot meer dan 2.000 m², waardoor iedereen een passende ruimte vindt. Naast opslagruimtes kunt u bij Wibeco Vastgoed ook terecht voor het huren van winkel-, kantoor- en woonruimtes.

Bekijk het actuele aanbod en reageer!

Voor een geschikte opslagruimte in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het actuele aanbod en reageer direct zodra u uw gewenste ruimte heeft gevonden. Heeft u vragen over de dienstverlening van Wibeco Vastgoed? Of wenst u meer informatie te ontvangen over een specifieke opslagruimte? Door te bellen naar via (+31) (0)24 3773 495 spreekt u snel een van onze medewerkers.


Ook interessant:
Opslagruimte NijmegenAppartement huren ArnhemKamerhuur Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!