Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kamers Arnhem

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Ben jij druk aan het zoeken naar een kamer, maar kun je tussen het uitgebreide aanbod kamers nog geen geschikte kamer in Arnhem vinden? Dan helpt Wibeco Vastgoed jou graag verder. Als betrouwbare en ervaren specialist in huisvesting voor studenten, vind jij in ons aanbod de studentenkamer die je zoekt.

Bekijk aanbod

Vind jouw studentenkamer tussen alle beschikbare kamers in Arnhem

Start je met een studie aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen of aan een andere onderwijsinstelling in de omgeving? Of woon je al in Arnhem, maar wil je goedkoper of groter gaan wonen? De zoektocht naar de perfecte studentenkamer kan een flinke klus zijn. Daarom neemt een vastgoedspecialist jouw zorgen uit handen. Door jezelf in te schrijven bij Wibeco Vastgoed kun jij de kamers bekijken die binnen jouw budget en interesse passen. Tijdens het zoeken naar een kamer, merk je direct dat er diverse kamers in Arnhem worden aangeboden. Zo vind jij gegarandeerd een kamer!

Bekijk online het actuele aanbod kamers

Op onze overzichtelijke website vind je direct het actuele aanbod van kamers in Arnhem. Per kamer vind je alle informatie, zoals de locatie, grootte en prijs, die je nodig hebt. Een kamer zoeken in Arnhem wordt zo een stuk gemakkelijker, nietwaar?

Schrijf je eenvoudig in

Voordat je start met het zoeken van een kamer in Arnhem, schrijf je je eenvoudig in via de website. Heb je vragen over huisvesting voor studenten in deze prachtige stad? Of wil je meer informatie over de inschrijving? Neem dan gerust contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Kamers ArnhemStudentenkamers NijmegenKantoorruimte te huur Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!