Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfsruimte Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wibeco Vastgoed regelt op korte termijn een bedrijfsruimte in Nijmegen of omstreken voor u. Zowel voor grote bedrijven als voor ZZP’ers vinden wij de perfecte bedrijfsruimte: van 30 m² tot meer dan 3.000 m². Daarnaast hebben wij ook verschillende bedrijfspanden en kantoorruimtes te huur in Almere en Veenendaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk aanbod

Augustinus gebouw: de pérfecte bedrijfsruimte in Nijmegen

Wibeco Vastgoed is uw partner voor een bedrijfsruimte in Nijmegen. Dat al sinds 1968. Zo kunt u bijvoorbeeld een ruimte huren in het imposante en eigentijdse Augustinus Klooster. Dit pand beschikt over meerdere bedrijfsruimtes, op verschillende etages. Augustinus heeft een een receptie, die vijf dagen in de week bemand wordt en de postverdeling binnen het gebouw verzorgt. Als u huurt in het Augustinus gebouw, kunt u tevens gebruik maken van de gemeenschappelijke toiletten en pantry’s. Daarnaast kunt u een kantoorruimte huren in het fraaie Albertinum Klooster waar wonen en werken samen komen.

Geschikte bedrijfsruimte in Nijmegen gevonden? Reageer!

Heeft u uw geschikte bedrijfsruimte in de omgeving van Nijmegen gevonden in ons actuele aanbod? Dan kunt u direct reageren op de website. Voor meer informatie of bij vragen neemt u contact met ons op. Via (+31) (0)24 3773 495 spreekt u een van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar!


Ook interessant:
Bedrijfsruimte NijmegenOpslag NijmegenStudentenwoningen Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!