Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfspanden Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wibeco Vastgoed biedt verschillende bedrijfspanden in en rondom Nijmegen te huur aan. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte van 25 m² of een groot pand van 2650 m²: wij regelen het voor u. Er wordt niet gewerkt met wachtlijsten, waardoor u direct uw bedrijfspand kunt huren. Dat is wat u mag verwachten van een specialist in vastgoed.

Bekijk aanbod

Huur een van de bedrijfspanden van Wibeco Vastgoed in de regio Nijmegen

Wibeco Vastgoed verhuurt al bedrijfspanden in Nijmegen sinds 1968. Een van onze mooiste panden is het Albertinum Klooster in Nijmegen. Hier worden wonen en werken gecombineerd. Het voormalige klooster biedt ruimte aan 200 studenten en de begane grond wordt verhuurd aan bedrijven of organisaties. Dit sfeervolle gebouw beschikt over een receptie die de iedere werkweek is geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het hier ook mogelijk om voor kortere tijd een (bedrijfs)ruimte te huren.

Bekijk het actuele aanbod

Bent u benieuwd naar het aanbod aan bedrijfspanden in de omgeving Nijmegen? Bekijk dan het actuele aanbod op de website. Wilt u graag meer weten over de verschillende bedrijfspanden die wij te huur aanbieden in Nijmegen en omstreken? Bel dan naar (+31) (0)24 3773 495. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van huren.


Ook interessant:
Bedrijfspanden NijmegenBedrijfspanden te huur NijmegenStudentenhuisvesting Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!