Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Te huur in Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Bent u op zoek naar een kantoor-, opslag- of woonruimte die te huur wordt aangeboden in de historische stad Nijmegen? Maak kennis met het brede aanbod van Wibeco Vastgoed. Sinds 1968 zijn wij al actief in de verhuur van diverse ruimten. Hierdoor kunt u uitgaan van de juiste kennis en ervaring én van betrouwbare huur.

Bekijk aanbod

Opslag-, woon- en kantoorruimten te huur in Nijmegen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u tijdelijk de inboedel van uw huidige woning opslaan? Gaat u binnenkort op kamers wonen en zoekt u een studentenkamer? Of bent u ZZP’er en wilt u zich vestigen in een geschikte kantoorruimte? Dan biedt Wibeco Vastgoed gegarandeerd een ruimte in Nijmegen te huur aan waar u naar zoekt: van kleine ruimtes van 11 m² tot opslagloodsen van wel 2.500 m². Dankzij onze jarenlange ervaring in de lokale woningmarkt zult u niet voor verrassingen komen te staan. Bekijk snel het aanbod op de website en vindt uw ruimte!

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons!

Het is begrijpelijk dat u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen heeft over de te huur aangeboden woon-, opslag- en kantoorruimten in Nijmegen. Bel daarom gerust eens naar (+31) (0)24 3773 495. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.


Ook interessant:
Te huur in NijmegenGarages NijmegenStudentenhuisvesting Arnhem

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!