Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Studentenhuisvesting Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Voor studentenhuisvesting in de studentenstad Nijmegen ben je bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Als specialist in onroerend goed zijn wij je graag van dienst. Wanneer je in Nijmegen gaat studeren, komt er al veel op je af en wil je je niet te druk maken om huisvesting. Daarom schrijf je je bij Wibeco Vastgoed, want je kunt direct én snel reageren op een studentenkamer. Kijk jij al uit naar je studententijd?

Bekijk aanbod

Studentenhuisvesting Nijmegen: vind snel een geschikte studentenkamer

Ga je studeren in de prachtige stad Nijmegen en zoek je geschikte studentenhuisvesting? Of studeer je al, maar wil je groter gaan wonen? Wij helpen je graag bij het vinden van een studentenkamer die voldoet aan je wensen en natuurlijk binnen je budget past. De studentenkamers worden direct aangeboden op onze website. Heb je interesse in een van de kamers? Dan kun je hier direct op reageren waarna wij contact opnemen met de student die het langst bij ons is ingeschreven.

Schrijf je in en reageer!

Bekijk het actuele aanbod van studentenkamers op onze website. Schrijf je in en je kunt direct reageren op jouw toekomstige studentenkamer! Voor meer informatie over studentenhuisvesting in Nijmegen neem je contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Studentenhuisvesting NijmegenGarage huren NijmegenKamerverhuur Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!