Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Opslagruimten

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wibeco Vastgoed biedt diverse opslagruimten te huur aan in de omgeving van Nijmegen, Almere en Veenendaal. Deze ruimten variëren van compacte garageboxen tot grote opslagloodsen van 2.500 m². De ruimten zijn geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Hoeveel ruimte u ook nodig heeft, Wibeco Vastgoed vindt gegarandeerd de geschikte ruimte voor u!

Bekijk aanbod

Wibeco Vastgoed: verschillende opslagruimten te huur

Bent u ondernemer en zoekt u een tijdelijke opslagruimte om goederen op te slaan? Of bent u een particulier die binnenkort gaat verhuizen en tijdelijk de inboedel wilt opslaan? Dan biedt een van de opslagruimten van Wibeco Vastgoed u de uitkomst. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de verhuur van kantoor-, woon- en opslagruimten. Hierdoor kunt u uitgaan van betrouwbare en gedegen huur.

Meer informatie over opslagruimten? Bel ons!

Voor de verhuur van opslagruimten in Nijmegen, Almere of Veenendaal kunt u uitstekend terecht bij Wibeco Vastgoed. Bekijk het huidige aanbod op de website of neem contact met ons op door te bellen naar (+31) (0)24 3773 495. Uiteraard bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een specifieke opslagruimte of meer informatie wenst over onze dienstverlening. Wij staan u graag te woord.


Ook interessant:
OpslagruimtenKamers ArnhemStudentenkamers Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!