Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Opslag Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Het gebruik van een opslag in de omgeving van Nijmegen kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen en u een ruimte nodig heeft waar u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan. Maar ook wanneer u als ondernemer een tijdelijke plek voor uw goederen nodig heeft. Wibeco Vastgoed is een betrouwbare specialist in vastgoed die beschikt over diverse opslagruimten in de gehele omgeving van Nijmegen.

Bekijk aanbod

Opslag in Nijmegen: diverse mogelijkheden

Biedt een kleine garagebox u genoeg ruimte? Of wilt u juist gebruikmaken van een grote opslagloods van wel 2.500 m²? Bij Wibeco Vastgoed vindt u het allemaal. De ruimtes die wij aanbieden variëren in grootte en ze zijn geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo weet u zeker dat u een opslag in de omgeving van Nijmegen vindt die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Zoek gemakkelijk de juiste ruimte op onze website

Natuurlijk voorzien wij u graag van een persoonlijk advies over de opslag in de omgeving van Nijmegen die het beste bij u past. Maar u kunt ook zelf eens een kijkje nemen. Op onze uitgebreide website kunt u gemakkelijk zoeken naar een passende opslag.

Kies voor de service van een echte specialist

Kiest u voor Wibeco Vastgoed, dan kiest u voor de service van een echte specialist. Gezien wij ons al sinds 1968 bezighouden met de verhuur en het beheer van onroerend goed, hebben wij inmiddels een ruime ervaring opgebouwd, waardoor wij u een betrouwbare en gedegen service kunnen bieden. Meer weten? Bel naar (+31) (0)24 3773 495 en spreek direct met een van onze medewerkers.


Ook interessant:
Opslag NijmegenStudentenwoningen NijmegenBedrijfsruimte te huur Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!