We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kantoorruimte Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in of rondom Nijmegen? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden van Wibeco Vastgoed. Wij bieden diverse kantoorruimtes te huur aan in de wijde omgeving van Nijmegen: van compacte kantoren tot grote loodsen. Er is weinig dat Wibeco Vastgoed niet voor u kan regelen. Waar wacht u nog op?

Bekijk aanbod

Karaktistieke kantoorruimte in Nijmegen te huur

Het Albertinum Klooster in Nijmegen biedt voor u de uitkomst als u op zoek bent naar een geschikte kantoorruimte. Dit oude en karakteristieke pand biedt huisvesting aan 200 studenten en verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast kunt u ook een kantoorruimte huren in het Augustinus Klooster, eveneens gelegen in Nijmegen. Hier worden diverse bedrijfs- en archiefruimtes verhuurd die perfect zijn voor iedere organisatie. Daarbij ligt dit pand aan een van de hoofdaderen van Nijmegen waardoor het oude klooster gemakkelijk bereikbaar is.

Bel ons en huur uw gewenste kantoorruimte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kantoorruimte in hartje Nijmegen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Wibeco Vastgoed! Onze ervaren medewerkers gaan graag met u op zoek naar de perfecte locatie om uw organisatie in te vestigen. Wij zijn telefonische bereikbaar via (+31) (0)24 3773 495. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan het actuele aanbod op de website.

Ook interessant:
Kantoorruimte NijmegenKamerverhuur ArnhemTe huur in Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!