We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kamerverhuur Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Kies voor kamerverhuur in Nijmegen voor de diensten én de expertise van onroerend goed specialist Wibeco Vastgoed. Wij bieden diverse studentenkamers aan, maar ook voor kantoor- en opslagruimtes ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kun je uitgaan van betrouwbare huur én vind je altijd waar je naar op zoek bent. Schrijf je in en vind jouw studentenkamer in Nijmegen!

Bekijk aanbod

Kamerverhuur in Nijmegen: vindt jouw ideale studentenkamer!

Ga je komend schooljaar studeren aan de Universiteit of aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen? En wil je graag in een studentenhuis gaan wonen om de échte studententijd mee te pakken? Bekijk dan het aanbod studentenkamers op de website van Wibeco Vastgoed. Je blijft te allen tijde op de hoogte als je regelmatig een kijkje neemt en bovendien kun je direct reageren op een kamer van jouw keuze. Wil je ook profiteren van aantrekkelijke prijzen van kamerverhuur in Nijmegen? Schrijf je in en reageer.

Verhuur van opslag- en kantoorruimtes

Bij Wibeco Vastgoed ben je ook aan het juiste adres voor het huren van opslag- en kantoorruimtes. Er is weinig dat wij niet voor jou kunnen regelen! Wil je meer weten over kamerverhuur in Nijmegen? Of over de andere ruimtes die je bij ons huurt? Bel gerust eens naar (+31) (0)24 3773 495 om de mogelijkheden te bespreken.


Ook interessant:
Kamerverhuur NijmegenOpslagruimte NijmegenAppartement huren Arnhem

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!