Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kamerhuur Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Voor kamerhuur in Nijmegen ben je bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Je huurt allereerst een studentenkamer tegen een voordelig tarief en ten tweede kun je uitgaan van betrouwbare huur. Wij beschikken namelijk al sinds 1968 over de kennis en ervaring in verhuur. Je vindt bij ons gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Kijk jij al uit naar een fantastische studententijd in Nijmegen?

Bekijk aanbod

Dankzij specialist in kamerhuur vind jij jouw studentenkamer in
Nijmegen

Ga je studeren aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen of aan de Universiteit en wil je graag op kamers? Of woon je momenteel op kamers, maar zoek je iets groters? Bekijk dan het aanbod studentenwoningen van Wibeco Vastgoed. Je vindt hier onder andere kamers in het welbekende Albertinum Klooster. De kamers zijn te huur in verschillende typen. Een aantal hiervan beschikt zelfs over een eigen keukenblok of douche. Daarnaast zijn er verspreid door Nijmegen nog diverse kamers te huur die de specialist in kamerhuur aanbiedt. Zo vind jij altijd de studentenkamer die voldoet aan jouw wensen.

Meer weten over kamerhuur in Nijmegen? Bel ons!

Wil je meer weten over het huren van een kamer in de studentenstad Nijmegen? Over bijvoorbeeld de inschrijfduur? Bel dan naar (+31) (0)24 3773 495. Onze medewerkers vertellen je graag meer over ‘op kamers gaan in Nijmegen’.


Ook interessant:
Kamerhuur NijmegenKantoorruimte NijmegenKamerverhuur Arnhem

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!