Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Kamer gezocht Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

De kamer waar je al tijden naar gezocht hebt, vind je gegarandeerd bij Wibeco Vastgoed in Nijmegen. Wij bieden een ruim aanbod aan studentenkamers. Van kleine studentenkamers van 11 m² tot grotere studentenkamers die beschikken over een eigen keukenblok of douche: er is weinig dat Wibeco Vastgoed niet voor je kan regelen. Schrijf je in en vind de kamer in Nijmegen waar je al die tijd naar gezocht hebt.

Bekijk aanbod

Kamer gezocht in Nijmegen: kies voor de diensten van Wibeco Vastgoed

Met een ruim én actueel aanbod van studentenkamers in Nijmegen kan Wibeco Vastgoed in korte tijd bieden wat je zoekt. Het Albertinum Klooster, gelegen bij station Heyendaal en de Universiteitscampus, is een uitstekende uitvalsbasis voor studenten. Dit karakteristieke pand biedt 200 kamers aan over verschillende verdiepingen waardoor je verzekerd bent van een leuke studententijd. Liever dichterbij het centrum wonen? Dan bieden wij andere studentenkamers te huur aan in het centrum van Nijmegen.

Bekijk het actuele aanbod op de website

Heb je al de kamer in Nijmegen gevonden waar je naar gezocht hebt? Maar heb je deze nog niet gevonden? Bekijk dan het actuele aanbod op de website. Voor meer informatie of bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Kamer gezocht NijmegenOpslagruimtenKamers Arnhem

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!