Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Huurwoningen Nijmegen direct beschikbaar

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Bij Wibeco Vastgoed worden ruime kamers, als alternatief voor huurwoningen, in en rondom Nijmegen te huur aangeboden die direct beschikbaar zijn. Wij zijn al sinds 1968 gespecialiseerd in de verhuur van kantoor-, winkel-, woon- en opslagruimtes in de historische stad Nijmegen. Door onze ervaring en kennis van de lokale woningmarkt kun je uitgaan van betrouwbare huur.

Bekijk aanbod

Ruime kamers als alternatief voor huurwoningen in Nijmegen zijn direct beschikbaar

Het kan lastig zijn om in de huidige woningmarkt een geschikte huurwoning te vinden. Daarom biedt Wibeco Vastgoed kamers te huur aan die direct beschikbaar zijn als alternatief voor huurwoningen. Een populaire locatie waar je een kamer huurt is het Albertinum Klooster. In dit karaktistieke pand tref je kamers in verschillende groottes waarvan sommige over een eigen keukenblok of douche en toilet beschikken. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook kamers aan op andere locaties in Nijmegen. Hiervoor bekijk je het actuele aanbod op onze website. Bovendien kun je direct reageren als je jouw droom woonruimte tegenkomt.

Neem contact op voor meer informatie

Wens je meer informatie te ontvangen over ons alternatief voor huurwoningen in Nijmegen die eveneens direct beschikbaar zijn? Of heb je vragen over de diensten van Wibeco Vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Huurwoningen Nijmegen direct beschikbaarBedrijfspanden NijmegenBedrijfspanden te huur Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!