Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Garages Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Voor een ruim aanbod aan garages in of rondom Nijmegen kunt u bij Wibeco Vastgoed terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van kantoor-, woon- en opslagruimtes kan iedereen bij ons terecht. Hoe groot of klein de ruimte ook moet zijn, Wibeco Vastgoed gaat samen met u op zoek naar de perfecte garage.

Bekijk aanbod

Garages te huur aangeboden bij vastgoedspecialist in Nijmegen

Heeft u een extra auto die u graag wilt stallen? Wilt u een gedeelte van uw inboedel stallen? Of heeft u behoefte aan extra opslagruimte voor uw organisatie? Wat uw situatie ook is, bij Wibeco Vastgoed in Nijmegen heeft u verschillende mogelijkheden als het aankomt op het huren van garages. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor het huren van een:

  • Kantoorruimte;
  • Woonruimte;
  • Winkelruimte;
  • Studentenkamer.

Wat zijn uw wensen? Laat het ons weten!

Op onze website bekijkt u het ruime aanbod aan garages in de omgeving van Nijmegen. Heeft u gevonden waar u naar zoekt? Dan kunt u direct reageren. Heeft u echter specifieke wensen die u niet terugvindt op onze website? Neem dan contact met ons op via (+31) (0)24 3773 495 om de mogelijkheden te bespreken. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

 

Ook interessant:
Garages NijmegenStudentenhuisvesting ArnhemKamer gezocht Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!