We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Garage huren Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Wilt u graag een garage huren in de omgeving Nijmegen? Bekijk dan de mogelijkheden van Wibeco Vastgoed. Met onze jarenlange ervaring met de verhuur en het beheer van onroerend goed kan iedereen bij ons terecht. Naast particuliere huurders, zijn zakelijke huurders bij ons aan het juiste adres voor een kantoorruimte, opslag- of bedrijfsruimte of een winkelruimte. Bovendien verhuurt Wibeco Vastgoed kamers aan studenten die in Nijmegen studeren.

Bekijk aanbod

Garage of opslagruimte huren in Nijmegen of omstreken bij Wibeco Vastgoed

Wilt u een garage huren in de buurt van Nijmegen? Omdat uw huidige garage niet meer aan uw behoeften voldoet? Of omdat u een opslagruimte zoekt waar u spullen kunt stallen? Dan kiest u natuurlijk voor een betrouwbare vastghoedbeheerder. Daarom kiest u voor Wibeco Vastgoed. Wij bieden u een divers aanbod als het aankomt op opslagruimtes en garages en beschikken over jarenlange ervaring.

Reageer direct en huur binnenkort uw gewenste garage

Bekijk het actuele aanbod van Wibeco Vastgoed. Zodra u op de foto klikt, krijgt u direct meer informatie te zien over een pand of een garagebox. U kunt ook meteen reageren als u geïnteresseerd bent in in een ruimte. Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wenst u meer informatie over het huren van een specifieke garage in Nijmegen waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op via
(+31) (0)24 3773 495.


Ook interessant:
Garage huren NijmegenKamerverhuur NijmegenOpslagruimte Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!