Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfsruimte te huur Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Zoekt u een vastgoedbeheerder die een bedrijfsruimte te huur aanbiedt in de omgeving van Nijmegen? Bekijk dan snel het aanbod van Wibeco Vastgoed. Sinds 1968 zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van kantoorruimtes, opslag- en bedrijfsruimtes, winkelpanden en woonruimtes in de omgeving van Nijmegen. Het voordeel van Wibeco Vastgoed? Wij werken niet met wachttijden, waardoor u snel uw intrek kunt nemen!

Bekijk aanbod

Karaktistieke bedrijfsruimte te huur in Nijmegen

U zoekt een te huur aangeboden bedrijfsruimte in Nijmegen. Wat u ook zoekt, een modern pand of een ruimte met historie, bij Wibico Vastgoed vindt u wat u zoekt. Het pareltje binnen ons aanbod is het karaktistieke pand Albertinum Klooster in Nijmegen. Dit eeuwenoude gebouw biedt enerzijds woonruimte aan 200 studenten en jongeren. Anderzijds wordt de begane grond verhuurd aan bedrijven en organisaties. In dit prachtige pand is het mogelijk om voor zowel een langere als een kortere periode te huren. Ook bieden we in het Augustinus Klooster in Nijmegen diverse bedrijfsruimtes te huur aan.

Meer weten? Neem gerust eens contact op!

Het is begrijpelijk dat u, voordat u een bedrijfspand huurt bij Wibeco Vastgoed, meer informatie wenst te ontvangen. Het huren van een bedrijfsruimte is immers geen alledaagse bezigheid. Bel gerust eens naar (+31) (0)24 3773 495 om de mogelijkheden te bespreken en al uw vragen beantwoord te hebben.


Ook interessant:
Bedrijfsruimte te huur NijmegenKamer zoeken NijmegenHuurwoningen Nijmegen direct beschikbaar

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!