Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Bedrijfspanden te huur Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst

Bent u op zoek naar bedrijfspanden die te huur staan in de omgeving van Nijmegen? Omdat u een ruimte zoekt voor het bedrijf dat u gaat opzetten? Omdat uw bedrijf uit zijn voegen groeit en u een nieuwe locatie zoekt? Of omdat u een nieuwe vestiging wilt openen in deze regio? Voor zowel grote bedrijfsruimtes als kleine bedrijfsruimtes bent u bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Wij houden ons al sinds 1968 bezig met de verhuur en het beheer van onroerend goed.

Bekijk aanbod

Welke bedrijfspanden staan te huur in en rondom Nijmegen?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen, dan wilt u natuurlijk eerst weten wat het aanbod is. Welke bedrijfspanden staan er allemaal te huur in en rondom Nijmegen? Op de overzichtelijke website van Wibeco Vastgoed vindt u het ruime aanbod. U zoekt gemakkelijk op prijs en oppervlakte. Zo vindt u binnen korte tijd een bedrijfspand dat helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

Persoonlijk advies en goede hulp in de zoektocht naar een passend bedrijfspand

Voor korte tijd of juist voor lange tijd een bedrijfspand huren? Of juist een statig oud pand of een modern pand huren? Het kan best moeilijk zijn om een pand te vinden tussen alle bedrijfspanden die te huur staan in Nijmegen. Dát is waarom u bij Wibeco Vastgoed dagelijks van 08:30 uur tot 17:00 uur terecht kunt voor persoonlijk advies en goede hulp bij uw zoektocht naar een passend bedrijfspand.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact op en kom direct achter de vele mogelijkheden. Via (+31) (0)24 3773 495 zijn wij bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Ook interessant:
Bedrijfspanden te huur NijmegenStudentenhuisvesting NijmegenGarage huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!