Let op:


Wibeco Vastgoed B.V. volgt tot nader order de richtlijnen van het RIVM. Het kan voor komen dat er aangepaste werkzaamheden zijn.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Appartementen te huur Nijmegen

  • Snelle / persoonlijke bereikbaarheid
  • Gericht op waarde behoud
  • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst
Wibeco Vastgoed geeft een duidelijk en actueel overzicht van het aantal direct beschikbare appartementen voor studenten huur in Nijmegen. Wellicht kun je de hulp van een ervaren vastgoedspecialist goed gebruiken. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig om een geschikte studentenkamer te vinden. Met hulp van Wibeco Vastgoed kun je snel verhuizen naar je eigen plek in jouw studentenstad.

Bekijk aanbod

Appartementen te huur in Nijmegen: hoe verloopt het proces?

Ga je binnenkort studeren in Nijmegen? Ben je woonachtig in een tijdelijke studentenkamer? Of wil je graag groter gaan wonen? Dan ben je bij Wibeco Vastgoed aan het juiste adres. Door het actuele overzicht van appartementen die wij te huur aanbieden in Nijmegen in de gaten te houden, vind jij je nieuwe woonruimte. Er wordt gewerkt met een vaste werkwijze. Hierbij reageer jij op een studentenkamer en vul je het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Op basis van jouw gegevens en inschrijfduur nemen wij contact met je op.

Reageer en vind jouw ideale appartement

Via de website kun je dus eenvoudig reageren op het appartement waar je naar op zoek bent. Wie weet pak jij binnenkort je spullen en verhuis jij naar het perfecte woonruimte. Voor vragen over te huur aangeboden appartementen in Nijmegen bel je naar (+31) (0)24 3773 495.

Ben jij op zoek naar iets anders?

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!