We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Apeldoorn (inschrijving gesloten)

Wegens overweldigend veel reacties is de inschrijving voor Apeldoorn gesloten.

 

Medio december 2021 komen er 22 studio’s/appartementen in de verhuur in het voormalige Laser Sensation.

Op dit moment is Walburg B.V. bezig met het realiseren van 18 studio’s en 4 appartementen. De 22 studio’s/appartementen gaan binnenkort in de verhuur.

Wonen in hartje Apeldoorn
De appartementen/studio’s worden gerealiseerd in het voormalige Laser Sensation, boven de Belgische bierenkroeg De Graaf van Vlaanderen en sushirestaurant Yume aan de Hoofdstraat 165. Je woont hier in hartje Apeldoorn! De huurprijzen van studio’s/appartementen liggen onder de sociale huurgrens, dat betekent dat je in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. De huurprijzen van de appartementen variëren van € 620,00 tot € 735,00 en hebben een woonoppervlakte van ca. 23 m² tot 38 m². De grootte van de ruimtes verschilt per type. De studio’s/appartementen worden opgeleverd met een inbouwkeuken met keramische kookplaat. De studio’s hebben alle faciliteiten in één kamer en de appartementen hebben een aparte slaapkamer.

Wil jij hier wonen?
Schrijf je dan snel in en meld je aan voor de kijkdag. Deze datum wordt op korte termijn bekend gemaakt. Naar verwachting worden de ruimtes medio december 2021 opgeleverd.

Beschikbare units

Type A (appartement)
36 m²
€ 671,00 (excl. sk)
Type B (appartement)
38 m²
€ 690,00 (excl. sk)
Type C (studio)
25 m²
€ 594,00 (excl. sk)
Type D (studio)
24 m²
€ 588,00 (excl. sk)
Type E (studio)
26 m²
€ 600,00 (excl. sk)
Type F (studio)
23 m²
€ 575,00 (excl. sk)

Huurprijs incl. voorschot servicekosten

In het voorschot van €45,00 zit o.a. water, gas en schoonmaak voor de openbare ruimtes. De units worden zonder vloer en raambekleding opgeleverd. Keuken is voorzien van een keramische kookplaat en een afzuigkap. Huurders dienen zelf een contract voor elektra en tv/internet af te sluiten. Wat betreft tv/internet is er keuze uit Ziggo of glasvezel.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!