We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
+31 (0)24 377 34 95
info@wibeco.nl

Ben jij op zoek naar…

Beschikbare particuliere ruimtes

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak een account aan

Zodra je bij ons bent ingeschreven bieden wij via de website verschillende functionaliteiten om jouw zoektocht te zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan alerts, wensenlijstjes en favorieten opslaan.

Stap 2

Vind een geschikte woonruimte

Via jouw account kun jij alerts instellen voor vrijkomende ruimtes op basis van jouw wensenlijst. Krijg je een melding? Reageer dan snel.

Stap 3

Word uitgenodigd voor een bezichtiging

Onze bezichtigingen zijn altijd een-op-een, de inschrijver met de langste inschrijftijd wordt als enige uitgenodigd voor een bezichtiging, dit betekent dat er géén kijkavonden worden gehouden.

Particuliere ruimte huren bij Wibeco

Wibeco Vastgoed houdt zich sinds 1968 bezig met de verhuur en beheer van onroerend goed. Ons totale vastgoedbestand omvat inmiddels ruim 1.300 verhuurbare ruimtes, waaronder studentenkamers, appartementen, bedrijfsunits, kantoorruimtes, garageboxen en parkeerplaatsen.

Dankzij het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Een bijzonder onderdeel van Wibeco Vastgoed is Walburg, onze dochteronderneming die sinds 1995 eigenaar en beheerder is van een uniek object in Nijmegen: het voormalige Albertinum-klooster. Het complex omvat 230 studentenkamers maar ook collegezalen (van de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), kantoren, een kinderdagverblijf en een psychologenpraktijk.

Jouw adviseurs

Team Wibeco Vastgoed B.V. info@wibeco.nl

Vind jouw ideale woning bij Wibeco

Op zoek naar de perfecte studentenkamer in Nijmegen of een appartement in Nijmegen? Wibeco biedt een breed assortiment aan comfortabele, veilige en strategisch gelegen woonruimtes, ideaal voor studenten en jonge professionals. Woon je liever boven de Waal? Wibeco heeft ook een veelzijdig aanbod aan studentenkamers en appartementen in Arnhem. Kies voor kwaliteit, gemak en een uitstekende service met Wibeco en ontdek jouw nieuwe thuis.

Volg ons op Social Media!

Woonruimtes, handige tips en meer in jouw mailbox!