Over Wibeco Vastgoed

Wibeco Vastgoed houdt zich sinds 1969 bezig met de verhuur en beheer van onroerend goed. Ons totale vastgoedbestand omvat inmiddels ruim 1.300 verhuurbare ruimtes, waaronder studentenkamers, appartementen, bedrijfsunits, kantoorruimtes, garageboxen en parkeerplaatsen.

Door het brede aanbod kan iedereen bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een kamer van 12 m² of naar een ruim kantoor van 10.000 m², wij helpen u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke behoefte. Hoewel we van oudsher vooral panden in Nijmegen en omgeving hebben, zijn we al jaren landelijk actief.

Een bijzonder onderdeel van Wibeco Vastgoed is Walburg, onze dochteronderneming die sinds 1995 eigenaar en beheerder is van een uniek object in Nijmegen: het voormalige Albertinum-klooster. Het complex omvat 230 studentenkamers maar ook collegezalen (van de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), kantoren, een kinderdagverblijf en een psychologenpraktijk.

Zelf zijn we ook gevestigd in het aan de Heyendaalseweg gelegen Albertinum-klooster. Daar staan we met ons team van 20 personen dagelijks voor u klaar van 8.30 - 17.00 uur.

Bekijk hier onze contactinformatie.