De Paal 7 te Almere.

Bedrijfsruimte in Almere te huur.

Ligging en bereikbaarheid:

Bedrijventerrein “de Paal” bevindt zich aan de noordkant van Almere-Haven, alwaar circa 29.000m² bedrijventerrein door de gemeente is uitgegeven. Het pand bestaat uit 18 units, waaronder bedrijfsruimtes, een combinatie van kantoor- en bedrijfsruimtes. De units variëren van circa 54m² tot circa 540m² en zijn zeer goed bereikbaar per de auto, alsmede per openbaar vervoer. Er hebben zich in de loop der tijd firma`s uit diverse bedrijfstakken in dit pand gevestigd, zoals een loodgietersbedrijf, timmer- en aannemersbedrijf, hoveniersbedrijf, een cafetaria, wijnkopers en bedrijven uit de autobranche.

Het bedrijventerrein heeft een directe verbinding met de rijksweg A6 (afrit 4) en ligt op ca. 1 km afstand van deze rijksweg. Per openbaar vervoer is het terrein eveneens goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere-Stad, alsmede naar het busstation “het Oor” met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde. Voor de meest actuele diensregeling zie www.9292ov.nl

Voorzieningen:

De bedrijfs-/kantoorruimtes worden opgeleverd in de huidige staat en zijn voorzien van:
- plafondafwerking en verlichtingsarmaturen op verdieping;
- c.v. installatie en radiatoren;
- dubbele toiletgroep;
- pantry;
- overheaddeur (uitgezonderd unit 17 en 18);
- hoogte van de bedrijfshal zonder tussenvloer is ca. 5,20 meter.

Parkeren:

Bij het gehuurde bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

Huurvoorwaarden:

De huurvoorwaarden zijn afhankelijk van de locatie in het pand en bestemming van de ruimte. De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens ROZ-model. De huurprijzen worden jaarlijks aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Wanneer er in dit pand aanbod is, kunt u dit op de homepage bij `bedrijfsruimte` terugvinden.

Leveringen en diensten:

Deze zijn afhankelijk van het al dan niet aanwezig zijn van een eigen gasketel en bestaan derhalve uit de volgende onderdelen:
Gasverbruik inclusief vastrecht, dan wel vastrecht gasverbruik (bij gezamenlijke ketel);
Elektra- en waterverbruik gemeenschappelijke ruimten en buitenverlichting;
Onderhoud en periodieke controle van verwarming- en/of luchtbehandelingsinstallaties;
Idem voor overheaddeuren (indien van toepassing);
Onderhoud terrein;
Glasbewassing;
Heffingen en belastingen;
5% administratiekosten over de bedragen die de hierboven genoemde leveringen en diensten in rekening worden gebracht, vermeerderd met omzetbelasting.